Per Borup

 

Hos Guldsmed Bent kan du også vælge smykker fra Per Borup Design. Smykkerne er designet og fremstillet i Danmark, og alle brillanter er håndfattede. Kvaliteten er altid 100% i orden og intet er overladt til tilfældigheder. Vi oplever valget af Per Borup smykker supplerer butikkens øvrige sortiment og giver vores kunder flere muligheder for at vælge det rette smykke til gave eller til sig selv.


Håndlavede smykker fra Per Borup

Vi har her hos Guldsmed Bent samlet et stort udvalg af smykker fra Per Borup. Smykkerne fra dette mærke er håndlavet i København, hvilket sikrer dig en høj kvalitet, når du skal ud at finde et nyt smykke. Mærket blev grundlagt i 1962 af Per Borup og ledes nu af sønnen Kell Borup, som fører det smukke design videre. Ønsker du de bedste smykker, der findes, er det smykker fra Per Borup, du har ledt efter. Det er svært at finde andre smykker, der er af samme solide kvalitet og med et lige så elegant design.

De håndlavede smykker er lavet i et elegant design, hvor kreativiteten og kvaliteten er i højsæde. Per Borup er ikke gået på kompromis med hverken kreativt eller kvalitet i forbindelse med designet og produktionen af de håndlavede smykker. Et hurtigt kig på smykkerne vil bekræfte dette.

I det store udvalg finder du blandt andet ringe, halskæder og armbånd. Variationen i smykker sikrer, at du kan være sikker på at finde det, du er på jagt efter. Her på siden er der alt, hvad du har brug for, når du skal fuldende dit outfit og din stil. De rette smykker gør noget helt særligt, uanset hvilken lejlighed du bruger smykkerne til. Er det et hverdags- eller festsmykke, du er på udkig efter, finder du det her på siden, hvor vi har samlet vores udvalg af smykker fra Per Borup. Har du et stilrent outfit på, kan det piftes op med en fin ring, en flot halskæde eller et helt særligt armbånd.

Et design, der passer til netop dig

Smykkerne fra Per Borup er designet i forskellige serier, som har hver sin stil. Lige meget hvilken serie du vælger, er designet dog tidløst og lavet i et eksklusivt design, som falder de i flestes smag. Alle ringe, halskæder og armbånd er i 14 karat – i enten hvid- eller rødguld. Vælg det, der passer til resten af dine smykker derhjemme eller til en særlig begivenhed, hvor smykket skal være helt specielt. Du har mulighed for at skifte mellem perler og ædelsten, og du kan vælge netop de perler, du ønsker. Designet passer derfor lige præcis til dig og din stil, hvilket gør smykkerne ekstra specielle.

Designeren bag mærket har fundet inspiration fra naturen og det pulserende liv, der er omkring os, hvilket kommer til udtryk på tværs af alle serier. De håndlavede smykker er af de bedste materialer. De forskellige serier, designs og materialer gør det muligt for dig at finde netop det smykke, du allerbedst kan lide. Vi har gjort det overskueligt for dig at få et overblik over de forskellige serier og designs fra Per Borup ved at samle det store udvalg. Klik ind på den serie af smykker fra Per Borup, der fanger dig, og find dit næste smykke i en kvalitet, du sjældent har oplevet før.