Ro Copenhagen

Vi har valgt at forhandle Ro Copenhagen, da vi synes smykkerne er moderne og i en god kvalitet. Smykkerne er designet i klassisk nordisk stil med rene linier som i sin enkelhed giver et enkelt udtryk, der kan kan bæres alene eller kombineres flere ad gangen.

Ro Copenhagen smykkerne er alle fremstillet i 18 kt guld eller hvidguld og alle er fattet med en Signatur brillant som diskret understreger, at her er tale om nogle særlige smykker.

preload spinner

Kvalitetssmykker fra Ro Copenhagen

Hos Guldsmed Bent finder du et stort udvalg af smykker fra Ro Copenhagen. Ro Copenhagen er et nyt, dansk brand, der er grundlagt af Helle Leiberg Nissen i 2017. Er du på jagt efter smykker i rigtig god kvalitet og et moderne design, er der god grund til at kigge nærmere på dette mærke. Her er designet hverken gået på kompromis med kvalitet eller design, hvilket også er nogle af årsagerne til, at smykkerne er så populære. Det moderne design er kendetegnet ved en klassisk, nordisk stil, der falder i de flestes smag.

 

Smykker fra Ro Copenhagen er produceret i rene linjer, der får smykket til at stå ud på trods af det enkle design. Smykkerne sætter prikken over i’et og fuldender dit outfit på en måde, som intet andet tilbehør kan. Det er derfor en god idé at vælge smykker, der er af god kvalitet og i et klassisk design, så du ved, at du vil være glad for smykkerne i mange år fremover. Smykkerne fra dette mærke er præget af enkelthed og et enkelt udtryk, som gør det muligt for dig at bære smykket alene eller kombinere flere smykker ad gangen. Der er mange muligheder, og du kan vælge det, du netop synes, er flottest. Med smykker fra Ro Copenhagen kan du sætte dit personlige præg og gøre din stil ekstra speciel.

Ro Copenhagen leverer godt håndværk

Grundlæggeren af Ro Copenhagen oplevede en særlig ro og fordybelse, da de første smykker blev designet – deraf kommer navnet. Du vil også se, hvordan smykkerne har en særlig form for ro, som du ikke har set ved andre smykker. Denne ro ses blandt andet ved det enkle og specielle design. Alle smykker er desuden fremstillet i 18 karat guld eller hvidguld, og du kan derfor være sikker på, at du køber en god kvalitet og et godt håndværk.

 

Smykker fra Ro Copenhagen er nogle helt særlige smykker, hvilket bliver understreget ved, at alle smykker er fattet med en signaturbrillant. Du vil måske i første øjekast ikke spotte diamanten. Overraskelsen ligger nemlig i de små detaljer, og brillanten kan derfor gemme sig lidt i det flotte design. Uanset om du er på jagt efter øreringe, armbånd, fingerringe eller et andet smykke, finder du her på siden nogle af de flotteste designs. Designet er kompromisløst.

 

Har du allerede en fin halskæde derhjemme, mangler du måske et dertilhørende vedhæng. Også her leverer dette mærke flere forskellige muligheder. Der er en variation i deres sortiment, hvilket gør det muligt for langt de fleste at finde noget, der falder i deres smag. Er du en af de kræsne, finder du også dit næste kvalitetssmykke fra Ro Copenhagen på denne side. Hos Guldsmed Bent har vi nemlig samlet hele sortimentet fra dette nye mærke på denne side for at gøre det lettere for dig at finde det, du er på jagt efter.