Victoria


Victoria – Scrouples Design

Scrouples er et dansk smykkehus, som blev grundlagt af Esther og Anders Møller, i dag har anden generation af familien dog overtaget virksomheden. Scrouples designer alskens smykker med eksklusivitet og høj kvalitet som omdrejningspunkt. Brandet er især kendt for sin unikke og elegante kollektion Victoria. Victoria er en eksklusiv ombytningsserie i skønne materialer – guld og hvidguld samt brillanter. Smykkeserien giver dig mulighed for at drømme stort, da du indenfor 2 år kan købe et smykke med en større brillant, helt uden at skulle betale for mere end blot differencen mellem det gamle og det nye smykke. Victoria smykker byder på mange forskellige brillantstørrelser, så du har mulighed for at begive dig ud på en helt eventyrlig smykkerejse.

Nordisk design og høj kvalitet

Scrouples har danske rødder, og det ligger de bestemt ikke skjul på. I smykkerne er der nemlig et gennemtrængende traditionelt og nordisk touch. Smykkernes materialer er sammensat således, at de komplementerer hinanden på bedste vis og giver dig et unikt smykke, der uden tvivl vil fuldende dit look. Victoria smykkerne findes i forskellige prisklasser, alt efter hvilke materialer du vil have dit smykke i. Der er et Victoria smykke til enhver lejlighed, hvad enten du mangler et smykke til årets helt store fest, eller om du blot vil have et enkelt og elegant smykke til brug i hverdagen. Smykkernes enkle og nordiske design gør dem perfekte til det klassiske look, men det også gør dem også ideelle til at nedtone en vild festkjole – kombinationsmulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Diamanter i alle størrelser

Har du længe fantaseret om et smykke med en stor diamant? Måske et diamantvedhæng, der kaster et helt unik lys? Eller er det tanken om et par elegante diamantøreringe, der kan få hjertet til at slå lidt hurtigere? Med Victoria smykker kan du roligt drømme løs - du kan faktisk gøre meget mere end at drømme. Du har nemlig mulighed for at nærme dig de helt store brillanter med små skridt. Vi forestiller os derfor, at dit ønske om en stor brillant pludselig ikke føles så langt væk endda. Se nærmere på det smykke du synes bedst om fra vores udvalg af Victoria smykker.

Med Victoria smykker får du ikke blot en unik mulighed for at komme til at eje smykker med store diamanter, du får også mulighed for at komme til at eje smykker med diamanter, der er slebet på en yderst eksklusiv måde. Stenene er nemlig brillantslebet, hvilket vil sige, at stenene er slebet runde, og at de har 58 facetter. De mange facetter bryder lyset særdeles stærkt, og det betyder, at stenen kommer til at stråle kraftigt. Glæd dig til ekstra opmærksomhed til festerne og til altid at kunne have en fest på selv den mest grå hverdag – takket være Victoria smykkerne.

Besøg vores butik i Aarhus

Alle Victoria smykker, som du finder her på siden, finder du også i vores butik midt i Aarhus. Her er du mere end velkommen til at se nærmere på smykkerne, som du har set på nettet. Du vil også kunne prøve smykkerne, så du kan finde ud af, om det smukke Victoria smykke passer til din unikke stil og personlighed. Vi bestræber os på at yde den bedste service i butikken, så du kan få den rette rådgivning eller inspiration til et flot og unikt Victoria smykke. Har du spørgsmål til sidens udvalg af Victoria smykker, eller blot til noget helt andet, så skal du ikke tøve med at ringe på telefon 86 12 82 99 eller skrive en mail til os på butik@guldsmedbent.dk.