Kleopatra


Kleopatra

Scrouples er et dansk smykkehus, som blev grundlagt af Esther og Anders Møller, men i dag har anden familiegeneration overtaget virksomheden. Scrouples designer alskens smykker med eksklusivitet og høj kvalitet som omdrejningspunkt. Brandet er især kendt for sin unikke og elegante kollektion Kleopatra. Kollektionen emmer af godt håndværk, og hver enkelt smykke er fremstillet med kærlighed. Samtidig er der lagt vægt på at udvælge de helt rette materialer – det vil sige, at der er brugt ægte guld og hvidguld samt diamanter. Ædelmetallerne er i 14 karat. Diamanterne er brillantslebne i højeste kvalitet fra Wesselton SI, og diamanterne har derfor en hvid farve og et klart udtryk. At diamanten er brillantsleben betyder, at den har 58 facetter, hvilket giver en rund og fin form. Slibningsmetoden medvirker til, at diamanten kaster det smukkeste lys og genskin.

Nordisk design og kvalitet

Scrouples’ danske rødder er ikke til at tage fejl af, og traditionen i de enkle, nordiske smykker er gennemtrængende og ikke til at tage fejl af. Materialerne er sammensat således, at de komplementerer hinanden på bedste vis og giver dig et unikt smykke, der vil fuldende dit look. Kleopatra-smykkerne findes i forskellige prisklasser, alt efter hvilke materialer du vælger. Der er et Kleopatra-smykke til enhver lejlighed, hvad enten du mangler et smykke til årets fest, eller om du blot vil have et elegant, enkelt smykke til hverdagsbrug. Grundet det enkle og nordiske design er smykkerne både perfekte til at holde et look klassisk, men de er også ideelle til at nedtone en spraglet festkjole. Kombinationsmulighederne er mange.

Fuldend dit look med smukke smykker fra Kleopatra

Materialerne er sammensat således, at de komplementerer hinanden på bedste vis og giver dig et unikt smykke, der vil fuldende dit look. Samtidig er det grundlæggende i denne kollektion, at alle smykker skal have et luksuriøst og elegant udtryk. Da Kleopatra-serien blandt andet både består af ringe, halskæder og ørestikker, kan du sammensætte et komplet sæt smykker, der vil komplementere dit outfit og understrege din personlige stil. Smykkerne appellerer med det klassiske design til en bred målgruppe og til kvinder og piger i alle aldre. Et smykke fra denne kollektion kan både være den oplagte gave til konfirmanden såvel som til en kvinde i sin bedste alder.  Det alsidige design betyder, at smykker fra Kleopatra er tidsløse, og det kan derfor betragtes som en investering, der vil pryde smykkeskrinet mange år ud i fremtiden.

Lad din diamant vokse

Køber du et diamantsmykke fra Kleopatra-serien, kan du lade diamanten vokse sig større. Kleopatra er nemlig en såkaldt bytteserie. Det vil sige, at du inden for to år efter dit køb kan bytte den originale diamant ud med en større. Du skal kun betale differencen mellem dit nuværende smykke og dit ønskede, nye smykke. Det gælder uanset, om du ønsker at lade diamanten i dine øreringe, i din halskæde eller i din ring vokse. Denne mulighed er ligeledes med til at gøre Kleopatra-serien personlig, så du har mulighed for tilpasse smykket din stil. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal lade din diamant vokse? Du er naturligvis altid velkommen her i butikken for at vurdere diamanternes størrelse.